Circuit i tall de carreteres Triatlló Irontrimallorca 103

INFORMACIÓ CIRCUIT IRONTRIMALLORCA 103

La tercera edició del Circuit Irontrimallorca 103 és el diumenge, 2 de juny de 2013. Tal i com publicaren.  Davant la petició de lectors de www.card.cat us avançam el circuit i horaris de tall de carreteres

L’horari de tall de carreteres és de 8:30-12:00 hores.

Recorregut oficial i alternatives per entrar i sortir dels nuclis urbans afectats. (Son Carrió)
El circuit de CICLISME: Inici:
C / Golf, Camí Vell de Son Moro, rotonda MA-4023 (pas alternatiu per a la comunicació amb tota la zona turística i veïnal de Cala Millor i Costa dels Pins), Carretera de sa Torre Nova, gir a l’esquerra. En arribar a Son Carrió a l’altura del pont sobre el torrent, gir a la dreta per C / Mar, gir a l’esquerra. Carrer Porto Cristo per la PMV4024, gir dreta pel camí de sa Gruta, gir dreta pel camí de Son Manxo fins a la cruïlla de MA-4021, girem a l’esquerra. Direcció Manacor i a l’altura de Son Negre, gir de 180 graus, tornada pel mateix lloc fins a l’encreuament amb la PMV-4022, on girem a la dreta. Per camí de Son Manxo, camí de sa Gruta, cruïlla PMV-4024 gir a la dreta.

Seguim per la PMV-4024 cap a Porto Cristo i en arribar a la intersecció amb la PMV-4023 gir de 180 graus per tornar per la mateixa PM-4023 fins a arribar a encreuament de camins de Sa Gruta, on girem a la dreta fins a la cruïlla amb la PMV-4021, gir de 180 graus abans d’envair la PMV-4021 i en arribar a l’encreuament de la PMV-4024, gir a la dreta. fins a Son Carrió, gir dreta .C / Mar, gir esquerra. Pel pont, gir dreta. carretera de la Torre Nova, rotonda PMV-4023, camí Vell de Son Moro. Total 40km. Gir de 180 graus per repetir la segona volta i completar el total de 80 km.
Els triatletes participants en la prova Olímpica realitzen una sola volta.

ALTERNATIVES:
Alternatives per arribar als diferents nuclis de població que queden afectats:

L’únic nucli urbà afectat per la prova és el de Son Carrió.
De Son Carrió a Sant Llorenç per la MA-4021, girant a la dreta a la cruïlla de Son Negre que finalitza a la rotonda de la MA-15 de Sant Llorenç.
De Son Carrió a s’Illot, Porto Cristo, Cala Millor per la MA-4021 (carretera de Disseminats s’Illot), fins a la MA-4023.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada