Assemblea general de Flor de Card

Ahir horabaixa es va celebrar l’Assemblea general de Flor de Card, a la qual hi acudiren 10 de les 14 persones convocades. Es pregueren els següents acords:

-Balanç econòmic (veure el PDF adjunt) Balanç Flor de Card

-Amb la finalitat de donar continuïtat a la col·lecció Es Pou Vell, s’acordà signar un conveni amb l’Ajuntament per tal de formar una comissió, integrada per membres de Flor de Card i de l’Ajuntament, que seria l’encarregada de promoure l’edició de llibres relacionats amb el municipi de Sant Llorenç. Per part de Flor de Card estarà integrada per Guillem Pont, Tomàs Martínez i Josep Cortès.

-També s’acordà comprar una càmera de vídeo per a que Card.cat pugui oferir en directe i a través d’internet els actes que se celebrin en el municipi, entre els quals s’hi compten els plenaris de l’Ajuntament.

-Finalment, es va prendre l’accord de què el sopar de cloenda de Flor de Card sigui a mitjan maig. Oportunament s’avisarà del dia, el lloc, el preu i la persona encarregada d’apuntar els assistents

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada