Ben escaldats d’Alemanya

No, no xerram de política xerram de futbol.
Si dimarts queia golejat el Barça, dimecres heu feia el Madrid, i això que és la millor lliga del món.
Bayern de Munich-Barça 4-0: Xavi ja no és el que era, Puyol esta fotut i la seva gran estrella jugava amb baixes condicions per la seva recent lesió. Però parlar de final de cicle es una mica agosarat ja que la majoria son joves per la practica de l’esport rei.
El partit va ser en tot moment dels bàvars i nomes cal esperar una nit màgica dins el Camp Nou.
Borussia Dortmund-Real Madrid: 4-1:
A la primera mitat la empenta dels groc-i-negres i la terrible pegada dels blancs deixaven el marcador amb taules, lo que feia que la segona meitat pintàs molt bé pels madridistes, però no va ser així, els Alemanys seguien marcant un demolidor ritme com a la primera meitat i les badades de Pepe i l’encert cara a gol del polonès Lewandowski (va marcar 4 gols) varen condemnar al Madrid a la inflada derrota i ara a esperar que dimarts el temut “miedo escenico del Bernabeu” faci acte de presència i es remunti.

PD: el jugador del Borussia Mario Götze es el primer flamant fitxatge de la era Guardiola al Bayern.
PD: Jose Mourinho I Radamel Falcao sonen pel Chelsea.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada