Presentació del diari ARA Balears

No sé si ho heu sentit a dir, però està a punt d’obrir-se un nou diari que pretén ser la referència dels mitjans de comunicació en català fets a les Balears. A partir del diari Ara.cat, que tots coneixeu (enllaç),  es pretén obrir ara una edició completament balear (feta per periodistes d’aquí) que es dirà ARA Balears.

Així substituirà al Diari de Balears (que ha tancat el seu negoci) en la missió de tenir un diari de referència en llengua catalana per a les nostres illes. I ho volen fer amb col·laboració amb la premsa forana, la qual consideren clau per al seu projecte, entre la qual s’inclou Card.cat. Si vols saber en què consistirà aquesta nou diari, quina línia editorial seguiran, com hi col·laborarà Card.cat… vine a veure’n la presentació dimarts 7 de maig a les 20.15 a la Biblioteca de Sant Llorenç. 

Segons ens ha fet saber l’ARA Balears, a la presentació  s’explicarà el projecte empresarial i també el projecte periodístic. Els interessa molt recollir les opinions dels presents sobre el projecte i l’enfocament que li podem donar per respondre a les demandes de la nostra societat. Però també, un dels punts principals és recollir el màxim de subscripcions per donar viabilitat i continuïtat al diari.

No t’ho pots perdre!!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada