Celebrat a sa Màniga l’acomiadament d’agents de viatge del tour operador DER

Aquest dimarts es va celebrar a l’Auditori de Sa Màniga la sessió final del viatge de presa de contacte a la nostra zona d’un grup d’agents de viatges del tour operador DER (Deutsche Reisebüro), nova marca del grup Rewe Touristik, format per Its, Jahn Reisen i Tjaereborg, amb molta presència al nostre destí turístic.

Al llarg del tot el dimarts, els agents varen fer visites a hotels de la zona de Cala Bona, Cala Millor i Sa Coma per conèixer de primera ma l’oferta d’allotjament del nostre destí.

La sessió final va consistir en la presentació del destí turístic de Son Servera i Sant Llorenç (Cala Millor, Sa Coma, Cala Bona, s’Illot i Costa dels Pins), un petit refrigeri per part de l’ Associació Hotelera Badia de Cala Millor – Sa Coma, i l’acomiadament dels agents, que des de el passat dia 26 d’abril visiten l’illa de Mallorca, amb l’actuació de l’agrupació cultural “Xeremiers Puig de Sa Font”.

Informació: Miquel Melià – Tècnic Turisme Ajuntament de Sant Llorenç

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada