Tornada de les Semifinals de la “CHAMPIONS”

S’havien de jugar dins territori espanyol i s’esperaven dues grans remontades ja que els nostres duien resultats adversos de l’anada.

REIAL MADRID-BORUSSIA DE DORMUND 2-0
Feien falta 3 gols perquè es duia un resultat dolent d’Alemanya(4-1).
El gol de Cristiano deixava viu al Madrid per la tornada. L’equip local en el primer quart d’hora va tenir les seves ocasions per endur-se l’eliminatòria però el porter i el poc encert dels jugadors del Madrid feien arribar el descans amb empat a 0.
Tot pareixia perdut, al final l’equip local va foradar per 2 cops la porteria contrària, la qual cosa feia presagiar la gran remuntada però el temps s’acabava i l’altre gol no va ser possible quedant eliminat l’equip espanyol.

FC.BARCELONA-BAYER DE MUNICH 0-3
Si difícil era pel Madrid, més encara  ho era per al Barça que havia de ficar 5 gols a un dels millors equips d’Europa.
El que no es pot fer és el ridícul d’aquesta manera; el resultat final de l’eliminatòria va ser de 0-7, cosa mai vista a unes semis de “champions”, s’ha de tenir un poc mes d’amor propi a un partit que es veu pràticament a tot el món.

PD1:Sa n’anirà en “Mou” del Madrid?
PD2:EL Cardassar el dia festiu es jugava 3 punts a dins el Moleter amb el resultat final de 4-2.
PD3: Fan falta 3 punts per salvar la categoria amb tota tranquil·litat. Se n’han de disputar nou.

PD4: Els alevins del Carde han guanyat la Lliga dues jornades abans d’acabar el campionat.

5 comentaris a “Tornada de les Semifinals de la “CHAMPIONS”

 1. Ferreret, deus ha ser del Barça, o molt anti madrilenyo, o no conois se estorial de senyoriu del Madrid, o no saps se historial de en Mouriño, però si te agrada es futbol, qualque cosa falla, aqui.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
  • En Maurinho representa millor que ningú el Madrid. Guarda de fanàtics!!! En Casillas ha nescut al lloc equivocat, sort que en Maurinho li ha fet veure. El Madrid és un equipet per a xulitos engominats com en Cristiano, Maurinho, Mijatovic, Verdasco o en Callejón. En Ricardo Boffil segú que també és del Madrid.

   Vics n’Spacic!!! Millor jugador del Madrid de tots els temps

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +2 (de 2 vots)
 2. Ho sen; El Madrid ha tangut gent molt persona; Com en Gento, en Pirri,en Sanchis vell, ne Amancio en Camacho, en Gordillo, en Santillana, en Juanito i altres. També a fet fallos com ficha n’ Spacic, en Mouriño i també altres, peró el Barça va fitcha en Van Mal, o era Gaal,? i en Romerito, en Clarés, en Perez, Laureano, en Leo, i molts de altres, i no son tan chulos com en es madriles, però,per devers can Barça, ni ha agut, qualqun, que li basta be; Com diu en refra; “Per tot cuinen faves”.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • En Van Gaal siguent dolent i malpresent va guanyar devers quatre lligues de tira. I en Mourinho?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada