Nova enquesta de Card.cat

Si un article va crear polèmica i visites, aquesta va ser el d’en Jeroni Galmés sobre la homeopatia (enllaç). Allà tothom va dir la seva a través dels comentaris (ni més ni manco que 79!!!), però ara volem saber què en penes tu a través de la nostra enquesta. Hi estàs d’acord? O ets més de la farmàcia?

Entra i vota!!!

Creus que l'homeopatia té efectes curatius?

 • (60%, 63 Vots)
 • El derivat de l'efecte Placebo (34%, 36 Vots)
 • No (6%, 6 Vots)

Nombre de votants: 105

Loading ... Loading ...

 

5 comentaris a “Nova enquesta de Card.cat

 1. Més de es norante per cent de medicines es fan de herbes, se gent de primer so curaven tot en herber. Nosaltres lo que em fet es consentra es poder de ses herbes per fer més via a se curacio, i per poder monta un gran negosi en se maleltia i se natura.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. Que tot ho intentessin curar amb herbes, pot ser, que ho curessin tot amb herbes…
  A l’Estat espanyol, l’esperança de vida fa 100 anys era de 40 anys, l’any 1950 era de 60 anys. Actualment, és d’uns 82 anys, i amb una tasa d’augment d’uns 90 dies/any. Això vol dir que l’any 2060, quan jo hauria de tenir 82 anys, just l’esperança de vida actual, encara me ‘tocarien’ viure 13 anys més, perquè l’esperança de vida hauria augmentat fins als 95 anys! (no sé com s’ho faran amb les pensions).
  Entre molts altres causants d’aquest augment hi ha l’alimentació i l’avanç en medicina científica. Curiosament, dos camps en què sovint se fa melancolia del passat.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • Oblides l’higiene i els avenços en cirurgia. La meva repadrina va morir als 97 i fins passats els 80 no es va medicar mai… això no vol dir que la medicina no sigui bona. El tipus d’alimentació era, de molt, molt millor la d’abans que no l’actual.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
   • Cert, per això “l’entre molts altres”. L’augment de l’esperança de vida també està lligada a la disminució de la mortalitat infantil.
    Quantes malalties han deixat de ser mortals i fins i tot han estat erradicades? I quantes ho deixaran de ser al futur gràcies a la investigació mèdica i farmacològica actual? Càncers, infeccions víriques i bacterianes, malformacions, degeneracions, traumatismes, etc…
    Que el tipus d’alimentació anterior era molt millor la d’abans… No sé tu, però jo no canviaria el meu rebost amb el que tenia el meu padrí a la meva edat, ni canviaria la meva dieta amb la seva, ni en quantitat calòrica ni amb qualitat nutritiva (accés a proteïna i vitamines).
    A vegades mos falta perspectiva històrica.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada