Cartellera setmanal de l’Auditòrium Sa Màniga

EXPOSICIÓ

FRAGMENTS BLAUS

TOMEU MOREY

Guanyador del XXIV Certamen de Pintura de Son Carrió

Visita fins al 22 de juny

Tomeu Morey Alcover (Palma, 1978) inicia la seva trajectòria de ben jove, i a partir de l’any 1996 –amb només 18 anys- comença a rebre premis i a participar tant en exposicions col·lectives com posteriorment individuals. La seva trajectòria artística l’ha portat a prendre part en fires internacionals com Artexpo a Nova York, Europ’Art a Ginebra, Artexpo de Barcelona, Art Miami, DeArte a Madrid, i en altres convocatòries artístiques. L’any 2012 Tomeu Morey ha guanyat el XXIV Certamen de Pintura de Son Carrió.


INFORMACIÓ I TAQUILLA: 971587373

Horari d’atenció al públic:

De dimarts a divendres: de 9:30 a 14h; dissabtes: de 16 a 20 h

diumenges, dilluns i festius: tancat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada