Cursa de ses Paparres a Son Carrió

Les festes Patronals de Son Carrió han començat amb la IX Cursa Popular ses Paparres, enguany hi ha hagut més de 1200 persones que no s’han volgut perdre l’event, uns dels més multitudinaris de les festes. Bon ambient i molts de corredors i corredores, acompanyats per la família, per això, al mateix temps de la cursa, hi havia jocs pels més petits al poliesportiu a través del Consell Insular de Mallorca i el departament de joventut de l’Ajuntament de Sant Llorenç.

S’ha de donar l’enhorabona al Grup ses Paparres de Son Carrió i a tots els voluntaris i voluntàries del poble per la bona organització i la gran tasca duita a terme.

Els dimonis de Son Carrió també han animat els corredors amb tambors, en el bocí del circuit anomenat la costa d’infern, quan tots els corredors han arribat hi havia un berenar saludable preparat i s’ha fet entrega dels premis que enguany eren siurells.

Qui s’ha volgut donar un massatge també ha tingut l’oportunitat de fer s’ho amb el Centre de fisioteràpia de Porto Cristo Sergio Melis.

Gràcies també a la policia local i a protecció civil de Sant Llorenç.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada