Canonets de fava cuinats

Per a començar la nostra recepta d’avui, es lleva el fil dels costats dels canonets. També es lleva un bocinet del cap. Es tallen els canonets entre baso i baso, i es fan bullir un quart d’hora en aigua.

Es sofregeix en oli d’oliva, un bocí de costella alta, i un bocinet de xulla, millor si, tant la carn com se xulla, són salades.

Quan és quasi cuit, s’hi afegeixen una cebeta i dos o tres alls, i un brotet de julivert, tot ben picat, un poc de pebre bo, coent o dols, va ha guts, i un poc de sal.

Es tira l’aigua de les faves, es posen en aquest sofregit, s’hi posa aigua nova, una grapadeta de xítxeros, i una espipellada de sobrassada vella. N’hi ha que quan bull, també hi escalden un ou.

Buf!, moltes calories, però molt bo. Que us aprofiti!

2 comentaris a “Canonets de fava cuinats

  1. Toni pot ser, no fare jen de contrari, però per devers se Hotel on un cuine catala les me ensenya de fer, sempre coma canonets, però……

    VN:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada