Setmana del llibre 2013. Biblioteques municipals

Com cada any, les biblioteques hem organitzat una sèrie d’activitats per celebrar el dia del llibre.

Començàrem a la biblioteca de sa Coma, dimarts 23 amb un contacontes per els més petitons de l’ escoleta de na Pol, TOCAR LA LLUNA a càrrec de Fundació Kairós. L’activitat va ser magnífica i els infants s’ho passaren molt bé.

El capvespre a la de son Carrió, varen tenir lloc els segons JOCS FLORALS organitzats per l’escola Sant Miquel amb la col·laboració de la biblioteca. Abans de lliurar els premis, vàrem gaudir d’un petit concert coral dels nins de primària, ho varen fer molt bé. Una vegada acabat el concert, es va procedir a l’atorgament dels premis, 3 per cicle, tots els treballs estaven firmats baix d’un pseudònim, que una vegada revelat el nom, el guanyador hagué de llegir el seu treball. Val a dir que la biblioteca es va omplir de gom en gom, de nins, pares i padrins. Després poguerem visitar una exposició a dins la capella dels treballs escolars i comprar un llibre a la paradeta de llibres montada a l’entrada de la capella.

A la biblioteca de Sant Llorenç, hi va haver la presentació d’un llibre de poemes POESIA 1984-1998 Volum I del poeta llorencí Jaume Galmés i Riera, edició patrocinada per l’Ajuntament de Sant Llorenç i editat per editorial Moll. A part de la presentació de l’autor i de l’obra que va fer en Francesc Cubells, l’autor ens va delectar amb la lectura d’uns quants poemes.

El dijous 25, teníem programat una activitat a cada biblioteca per els més petits, una pels de les escoletes i una altra pels d’Educació Infantil però degut a la mala climatologia haguérem de canviar la ubicació, no varen venir a les biblioteques, però les biblioteques vàrem anar a les escoletes de son Carrió i Sant Llorenç,i a l’escola de sa Coma. Els més petits escoltaren el conte de TOCAR LA LLUNA a càrrec de Fundació Kairós i els més grans L’EXPLORADORA DE CONTES a càrrec de Francesca Vadell. Tampoc hi va haver venda de llibres a Sant Llorenç.

El capvespre a la biblioteca de son Carrió, varen poder escoltar a l’EXPLORADORA DE CONTES, 3 contes de diverses procedència, un de la Xina, un de l’Àfrica i una rondalla mallorquina EN PERE GRI. Aquest mateix contacontes es va repetir el divendres 26 el capvespre a la biblioteca de Sant Llorenç. Val a dir que a cada acte l’afluència d’espectadors va ser molt nombrosa.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada