4 comentaris a “Què en trobau?

 1. NO HI VERGONYA, PERÒ CREC QUE EL NOSTRE CONSISTORI SI PODRIA POSAR DE BON DE VERES AMB AQUEST TEMA, AL MANCO PER FER UN POC DE CÀSTIG MODÈLIC. LA CANERA PODRIA ARREPLAGAR ELS CANS QUE VAN TOTSOLS I OBLIGAR A POSAR EL XIP I RESPOSABILITZAR L’AMO.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 2 vots)
 2. El poc civisme que hi ha als pobles quan treuen als cans a fer les feines. Jo tinc una cussa i visc a foravila, le trec tres vegades amb so dia i si baixam al poble m’enduc paper i bossa per llavors tirar-lo al contenidor. Les vegades que n’he trobades davant el portal de la llibreria!! Podria fer un catàleg. A veure si la gent té un poc més de civisme i l’ajuntament un poc més de coratge…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +3 (de 3 vots)
 3. jA HI HA AJUNTAMENS QUE SE HAN POSAT EN SO TEMA, PERÒ ELMANCO PER AQUI ENCARA SON POCS, I NOSALTRES SI VOLEM VIURA DE ES TURISMA, MOS CONVE COMENÇA HA INTENTA SER SA AUTONOMIA MÉS NETA DE SA NACIO. i SA ASUNTO CANETS PASA PER AQUI.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada