Caritas: recollida de roba

Després d’anys d’experiència, recentment Càritas ha decidit donar un nom impuls al tema de la roba de segona mà en vistes a potenciar la dimensió social d’aquesta acció amb la creació del Taller de Triatge, que dóna ocupació a persones en atur i amb necessitat d’inserció laboral. La roba que és entregada voluntàriament per la gent és font d’un treball social, educatiu i mediambiental en el mateix taller.

La darrera passa donada per Càritas ha estat la de posar contenidors de roba a l’abast del públic, especialment en llocs estratègics com col·legis, instituts i  parròquies, que facilitaran una bona recollida de roba i potenciaran el taller Triatge en vistes a aconseguir els objectius socials, laborals i mediambientals que Càritas persegueix  per tal d’afavorir l’ajuda a les persones que, en aquesta crisi dura i perllongada, es troben en més precarietat i necessitat.

Aquesta setmana  s’han col·locat dos contenidors a les nostres parròquies: un a l’església de Santa Maria de Sa Coma i l’altre just devora l’església de Sant Miquel de Son Carrió. Esta previst que també és col·loquin a Sant Llorenç i a S’Illot, quan es faci donarem informació. Esperem que se’n faci un bon ús. Moltes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.