Caritas: recollida de roba

Després d’anys d’experiència, recentment Càritas ha decidit donar un nom impuls al tema de la roba de segona mà en vistes a potenciar la dimensió social d’aquesta acció amb la creació del Taller de Triatge, que dóna ocupació a persones en atur i amb necessitat d’inserció laboral. La roba que és entregada voluntàriament per la gent és font d’un treball social, educatiu i mediambiental en el mateix taller.

La darrera passa donada per Càritas ha estat la de posar contenidors de roba a l’abast del públic, especialment en llocs estratègics com col·legis, instituts i  parròquies, que facilitaran una bona recollida de roba i potenciaran el taller Triatge en vistes a aconseguir els objectius socials, laborals i mediambientals que Càritas persegueix  per tal d’afavorir l’ajuda a les persones que, en aquesta crisi dura i perllongada, es troben en més precarietat i necessitat.

Aquesta setmana  s’han col·locat dos contenidors a les nostres parròquies: un a l’església de Santa Maria de Sa Coma i l’altre just devora l’església de Sant Miquel de Son Carrió. Esta previst que també és col·loquin a Sant Llorenç i a S’Illot, quan es faci donarem informació. Esperem que se’n faci un bon ús. Moltes gràcies.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada