Clínica Juaneda a Cala Millor

L’altre dia vaig haver d’anar a la clínica Juaneda de Palma i, mentres esperava que m’atenguessin, vaig agafar la revista de la seva xarxa assistencial corresponent al mes de març d’enguany. Em va venir denou que a la portada hi hagués una imatge virtual del que asseguren que serà la nova clínica de Cala Millor, que fan comptes inaugurar l’any que ve (damunt la imatge hi ha el nombre 365 -se suposa que dies- amb l’expressió: comença el compte enrere) i que a l’Editorial s’asseguri que donarà feina a 200 persones i que serà la clínica de referència a la zona de Manacor, encara que estigui dins el terme de Sant Llorenç.

A les pàgines 4 i 5 surt informació sobre la nova clínica, de la qual n’he fet un resum: “La clínica Juaneda de Cala Millor neix amb una estructura molt similar a la de l’hospital de Muro. Tendrà mig centenar d’habitacions, així com els principals serveis hospitalaris, per a què els malalts no s’hagin de desplaçar a Palma. Comptarà amb una trentena de consultes externes que cobriran totes les especialitats mèdiques, a més d’una Unitat d’Atenció Intensiva i tres quiròfans. Oferirà un servei de Radiologia d’alt nivell: RX, TAC, Ecografia, Mamografia i Ortopantomagrofia. El projecte es completarà amb serveis de Rehabilitació Cardíaca i Neurològica i unitats de Fertilització i Diàlisi, dos serveis que consideren bàsics per atreure turisme de salut, un dels seus objectius”.

Esperem que aquest projecte sigui una realitat, ara que l’Ajuntament ja ha donat les passes per requalificar els terrenys on s’ubicarà: a mà dreta de la carretera que baixa des de l’hotel Monte Safari fins al Parc de la Mar.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada