Cuina. Sopa de Muntanya

Com sempre, els meus plats són per dues persones.

Es procura tenir un quart de conill de caça o una llebre i un quart de perdiu o faisà.

Com es suposa que som a la muntanya i es té només allò imprescindible, hi posarem un poc de sal, no tenim res més;

Es fregeix si pot ser en poc d’oli de oliva, quan es cuit se estorja dins una olla de test, se preparen unes patates a daus, i mitja dotzena d’alls, també es fregeixen.

Desprès es fa un sofrit de ceba i tomàtiga, s’hi posa la carn, se li fa donar unes voltes amb el sofit, i quan sembli cuit es tapa la carn d’aigua i la fem bullir una mitja hora procurant que la carn sempre estigui tapada de brou

Es treu la carn i es trempa. Del brou en podeu fer una bona sopa. Les patates es poden menjar com a aguiat.

El plat és molt sà i si no heu hagut de caçar els animals, és bo de fer i no és feixug.

Mirau si dona per molt aquest plat. au, bon profit i fins llavors.

2 pensaments a “Cuina. Sopa de Muntanya

  1. I si som a la muntanya d’on pusses treim els plats i l’olla per fer el brou? I a més a la muntanya està farcit de conills perquè ingú els caça…sa carn es tirosa!!! Crec que millor feim una sopa de jardí, hi posam canongets ben sabrosos, un sofregidet de salsa i darrera un bon gelat.

    Ese Dalmi muntanyer!!!

  2. A tu saps que ti ha enat de be, sempre has mangat sopa boba, però si se altre dia que feres tota se Tramunta per diversio, le agues aguda de fer per abligacio, segur que te agredarien es conis de muntanya, i asta qualque serp; Ah¡ i troberias on cuina i en ser cuit on posero per poderto manga. Per això, per FAVOR no me torneu vota dreta que si no mos podria passar lo que te dic.

Respon a Professor frustat Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.