Cartellera Auditòrium Sa Màniga

Dissabte, 18 de maig, a les 19 h

FAMA, A BALLAR!

Exhibició de ball

APIMA del CEIP Mestre Guillem Galmés (Sant Llorenç)

IX MOSTRA D’ARTS ESCÈNIQUES I MUSICALS DEL MUNICIPI
Direcció: Rosa Maria Fernàndez

Entrada: 2 €

Fama, a ballar, és una manera divertida de fer esport, de coordinar moviments, de fer feina en grup, d’estimular el so de la música i dels diferents estils, d’aprendre a fer coreografies i de gaudir d’una estona divertida amb els teus amics.

_______________________________________________

EXPOSICIÓ

FRAGMENTS BLAUS

TOMEU MOREY

Guanyador del XXIV Certamen de Pintura de Son Carrió

Visita fins al 22 de juny

Tomeu Morey Alcover (Palma, 1978) inicia la seva trajectòria de ben jove, i a partir de l’any 1996 –amb només 18 anys- comença a rebre premis i a participar tant en exposicions col·lectives com posteriorment individuals. La seva trajectòria artística l’ha portat a prendre part en fires internacionals com Artexpo a Nova York, Europ’Art a Ginebra, Artexpo de Barcelona, Art Miami, DeArte a Madrid, i en altres convocatòries artístiques. L’any 2012 Tomeu Morey ha guanyat el XXIV Certamen de Pintura de Son Carrió.

INFORMACIÓ I TAQUILLA: 971587373

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada