El Cardassar salva la categoria

El Carde havia de fer els 3 punts per salvar-se matemàticament i tenia en contra tant les  baixes per lesió com per complir el cicle d’amonestacions i va haver de tirar de la tercera regional i dels juvenils.
Molt malament pintaven les coses al descans quan el resultat era de 0-2, però qualque cosa va canviar a l’intermedi: tant l’actitud dels jugadors locals com la de l’àrbitre per bé dels interessos dels de Sant Llorenç.
A la treta d’un corner l’àrbitre assenyalà penal (me pareix que només el va veure ell) i Galmés obria les esperances pels de casa posant l’l-2 a l’electrònic des Moleter. Després a la treta d’una falta, Jaume,de cap, feia el 2-2. El Carde en volia més i a una de les múltiples arribades l’àrbitre tornava a assenyalar els 11 metres i Galmés foradava de bell nou la meta esporlerina fent esclatar d’alegria els assistents.

PD: fins a 14 targetes groges i 3 vermelles va mostrar l’àrbitre a un partit net pel que es  jugaven.

PD: Enhorabona a tots els catalans per haver aconseguit la lliga.

Un comentari a “El Cardassar salva la categoria

  1. A veure Potxolo contestem aquestes dues preguntes:

    1) Potser tot i que no ho mencionis, l¡àrbitre fou una mica casolà? Fins i tot potser tengui una caseta ja per Sant Llorenç.

    2) Perquè a l’inici del partit hi havia tanpoca gent a les grades? I es va anar omplint a la segona part…mmm…serà perquè no pagen a les segones parts. Què opines d’aquest tema?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada