Un rentaplats dolent

El que és capaç de provocar un simple rentaplats… Primer un incendi que destrueix tota una casa i, després, poder cobrar una indemnització de 52.000 euros pels danys provocats. O això almanco és el que diu el diari Última Hora que va passar al carrer Mossèn Galmés de Sant Llorenç.

I això que teòricament aquest aparellet només serveix per fer nets els plats. Qui ho diria… Aquí us deix l’enllaç a la sorprenent notícia:

Enllaç a Ultima Hora

3 comentaris a “Un rentaplats dolent

 1. Vos pareix que el carrer que surt a la foto es de Sant Llorenç?.
  La justícia va a pas de tortuga, dos anys i mig per poder arreglar la casa al seu estat originat.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
 2. Si, com diu en Pau, un rentaplats dolent, va ser el que ens va causar tant de mal a ca nostra. Aquesta foto no correspon a la casa del sinistre(llegiu a peu de foto”un incendio en la comarca donde ardió el lavavajillas”). Ara vos explicaré que va passar. No tot el que surt als diaris es veritat, a vegades no saben massa és net. Aquesta picabaralla ha estat entre les companyies d’assegurances. Ca nostra la varen arreglar ” totd’una” quatre messos, va durar la reparació, i la companyia que havia fet el peritatge reclamava a l’altra companyia la mitat del que havien pagat. Es veu que han guanyat.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
  • Gràcies per l’explicació Dolors.

   Precisament al diar Ara Balears els vaig recomanar que cuidassin aquest apsecte de la Part Forana ja que les notícies d’aquí sempre ens arriben falsejades (fotos que no es corresponen, xifres poc exactes, dades falses…)

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada