La cançó de la setmana

Ja que en Serafí Lliteres es feia ressò aquí mateix (enllaç) de la defunció del gran i carismàtic Constantino Romero, jo, des de la meva petita secció de “La cançó de la setmana”, he volgut fer el mateix des d’un caire musical.

I quina relació tenia una home com Constantino Romero amb la música? La resposta la trobam en el grup madrileny Clint.

Ja fa uns anys per Radio 3 em va cridar l’atenció una cançó molt de l’Oest (de western) que comptava amb el suport de la inestimable veu de Constantino Romero (que recordem que va doblar l’inigualable Clint Eastwod, la qual cosa dóna a la cançó un aroma encara més “pistoler”). Posteriorment vaig descobrir que es titulava Los tipos duros también bailan i que els autors eren el grup madrileny Clint, que es dedica a fer melodies, normalment instrumentals, del vell oest.

No he tengut la sort d’escoltar més composicions d’aquest grup, però sempre em va quedar a la memòria aquesta    Los tipos duros también bailan i avui, en memòria a Constantino Romero, trob molt oportú rescatar-la. A més, la cançó em serveix per continuar amb aquest minicicle de cançons instrumentals que darrerament he anat posant.

Esper que us agradi i gaudiu de tornar a escoltar la veu tan personal de Constantino Romero, encara que només sigui per uns segons .

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada