Comiat a Flor de Card

Una quarantena de persones reunides a taula al restaurant Sa Plaça de Sant Llorenç digueren adéu a la revista Flor de Card, quaranta anys després de la seva creació.Després d’un bon sopar, Joan Gomila va llegir, millor dit va interpretar, uns textos a partir de Llorenç Villalonga sobre el “regionalisme” mallorquí que varen ser de l’agrat del públic.

A continuació, Ignasi Umbert llegí un discurs de comiat a la revistaFlor de Card i als col·laboradors que durant aquests quaranta anys han fet possible que la revista arribàs puntualment cada mes al lectors.

Acabà l’acte amb unes paraules de Josep Cortès, director de Flor de Card, que fou obsequiat amb una obra d’Horacio Sapere en agraïment a la seva dedicació durant tots aquests anys.

Flor de card, que ja fa uns mesos deixà de sortir al carrer ha acabat una etapa i el relleu l’ha agafat Card. cat. Les noves tecnologies, la manca d’ajuts  i la manca de renovació han contribuït decisivament al tancament d’aquesta revista de la part forana de Mallorca.

Discurs d’Ignasi Umbert

 

3 comentaris a “Comiat a Flor de Card

  1. Enhorabona …Josep i a tots els col·laboradors de Flor de Card per aquest 40 anys d’història viva del poble. A veure si us animau i publicau a card. cat artícles i entrevistes de Flor de Card per a les noves generacions…és una forma de fer reviure Flor de Card.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada