Èxit de la banda de música i la coral de Sa Coma a la 5ª Diada Musical de Porreres

Del 18 al 20 de maig Porreres es va omplir de músics per celebrar la seva 5ª Diada Musical. Grups de pop-rock, agrupacions de ball de bot, corals, escola de música, batukades, bandes de música, etc.

Durant tot el diumenge la música es deixà sentir per tots els recons del poble. Les set batukades participants no aturaren un moment. Fins i tot durant el dinar celebrat al parc de l’Hereveta s’anaven picant amb una mena de competició improvisada. L’Ajuntament de Porreres va convidar a tots els participants a dinar de paella; l’encarregat de la paella per a 750 comensals fou el porrerenc, Gabriel Salleres Lladó i la seva dona Jerònia Julià Sagrera de l’empresa, Bon Profit Porreres. El matrimoni compta amb més de 30 anys d’experiència en l’elaboració de menjars multitudinaris. El seu rècord està en cuinar per a 9.000 persones. Aprofitant la Diada Musical es presentà el seu llibre L’Olla del Gegant, receptes de la cuina mallorquina de sempre adaptada a totes les famílies, on ofereixen raccions per a 4, 8 i 12 persones.

Al concert de corals celebrat a L’Església Parroquial hi participaren nou corals entre elles, la Coral Gent Gran Punta de n’Amer de Sa Coma dirigida per, Margalida Barceló.

L’actuació de la Filharmònica Porrerenca i la Banda de Música de Sant Llorenç tingué lloc a l’Auditori Municipal. Ambdues bandes oferiren un excel·lent concert. La banda llorencina, dirigida per Damià Muñoz entre altres peces interpretà Eó del compositor porrerenc, Joan Martorell que va agradar molt al nombrós públic assistent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada