Politiqueig

Us en recordau de quan les esquerres volgueren posar un impost als turistes per compensar el que embruten i destrossen? Sí, home, la famosa ecotaxa. No m’emprenyis, l’ecotaxa es va posar així com n’Aznar la va deixar, perquè l’esborrany que jo vaig veure estava molt bé i era com el que es paga arreu del món: a l’hora de comprar el viatge. Però entre els botifarres de Ciutat i els hotelers tengueren tanta força i saberen fer tanta demagògia que no només acabaren amb l’ecotaxa, sinó també amb el Govern.

Bé, idò, com que cada vegada que l’esquerra té una gran idea la dreta es posa gelosa i l’espanya, i com que el poble per ells no és més que un número, els milions que s’havien de cobrar als turistes ara ens els cobren a nosaltres. Perquè, us imaginau si l’esquerra hagués fet el mateix amb ells amb el Palma Arena, Son Espases, el tren, el Palau de Congressos, etc? No s’hauria avançat una punyetera passa. Amb el tren, us podeu preparar per veure com faran el mateix, fins i tot amb els ramals i arribaran fins a Cala Rajada. Es donà la culpa a la mala gestió de l’esquerra i per això els aturaren, però quan hi torni haver dobbers per malgastar i… per donar feina als amics, com que és molt necessari s’acabarà. Al temps.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada