Ha mort Antoni Niell

El president de la Federació d’Associacions de la Tercera Edat de la Part Forana, Antoni Niell  va morir el passat dijous dia 23 de maig a l’edat de 77 anys. Natural de Lloret de Vistalegre. Com a president va destacar per la seva dinamització del teixit associatiu de les persones majors i la defensa dels seus  drets.

Era un home incansable que sempre va fer costat a totes les associacions al seu càrrec. Des de www.card.cat volen fer arribar el condol a la seva família i a tots els components de la Junta Directiva de la Federació de Persones Majors de la Part Forana.

Un comentari a “Ha mort Antoni Niell

 1. Un gran presidente y un gran amigo.
  Siempre estaba disponible y dispuesto a escuchar a cualquier persona que se lo pidiera.-
  Tardará mucho tiempo en olvidarse su gran trabajo realizado para la Gent Gran.-
  Toni, Presidente te deseo en donde estés, que Dios te acoja en su gloria

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 2 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada