Defuncions

Dijous, dia 30 de maig, a Sant Llorenç, funeral de Joan Melis Riera, de 87 anys d’edat, viudo; a les 19·30 rosari, condol i eucaristia. Exèquies al tanatori de Sant Llorenç el  mateix dia a les 18·00 hores.

Divendres, dia 31 de maig, a Sant Llorenç, funeral Aina Jaume Bosch, de 74 anys, casada, a les 19·30 rosari, condol i eucaristia. Exèquies al tanatori de Sant Llorenç dijous dia 30 de maig a les 17·45 hores.

Divendres, dia 31 de maig, a l’església de Sant Miquel de Son Carrió, funeral de Joana Gayà Mayol, de 92 anys, viuda.   A les 19·45 hores rosari, eucaristia i condol.  Exèquies el dijous, dia 30 de maig, a les 17·00 al tanatori del Parc de l’Auba de Manacor.

 

 

Un comentari a “Defuncions

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada