Un any a l’Infern?

El RCD MALLORCA es jugava tota la temporada en 90 minuts i a quatre estadis diferents: Balaidos, Riazor, la Romareda i al propi Iberostarestadi. El CELTA i el SARAGOSSA no havien de guanyar i el DEPORTIVO havia de perdre, a més que el MALLORCA guanyàs, i  tot es va donar llevat que els de Vigo no guanyassin. El MALLORCA feia la seva feina guanyant 4-2 al Valladolid però les notícies que arribaven des de Galícia no eren del tot bones, amb el partit del MALLORCA ja sense més història tots els mallorquinistes, transistor en mà o amb noves tegnologies, es convertien en afeccionats de l’ESPANYOL, que no va poder marcar el gol que donaria la salvació al MALLORCA.
Ara ens tocarà jugar amb equips com el RM CASTILLA, EL BARÇA B, L’SPORTING o el mític ALAVES, que ha tornat a pujar; esperem que només sigui una temporada.
PD: EL BAYERN guanya la copa Alemanya; el FORMENTERA i l’ALCUDIA cauen eliminats;
el que segueix endavant amb la seva lluita per pujar a 2B és el POBLENSE; el SANTA EULALIA era equip de 2B fins que al minut 94 li han empatat; el CONSTANCIA continua aferrat a la 2B

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada