Un llibre a la setmana: Inferno

En els seus best sellers internacionals El codi da Vinci, Ángeles i dimonis i El símbol perdut, Dan Brown va conjuminar amb mestratge història, art, codis i símbols. En el seu fascinant nou thriller, “Inferno”, Brown recupera la seva essència amb la seva novel·la més ambiciosa fins avui.

En el cor d’Itàlia, el catedràtic de Simbologia d’Harvard Robert Langdon es veu arrossegat a un món terrorífic centrat en una de les obres mestres de la Literatura més imperibles i misterioses de la Història: l’Infern de Dante.

Amb aquest teló de fons, Langdon s’enfronta a un adversari esgarrifós i brega amb una endevinalla enginyosa en un escenari d’art clàssic, passadissos secrets i ciència futurista. Recolzant-se en el fosc poema èpic de Dante, Langdon, en una carrera contrarellotge, busca respostes i persones de confiança abans que el món canviï irrevocablement.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada