El Govern cessa Manuela Messeguer

Segons informa l’agència EFE, el  Govern ha destituït  Manuela Messeguer com a directora de l’ Institut Balear de la Dona  i nomenarà pel càrrec a Isabel Llinàs que ja ho va ser entre els anys 2003 i 2007, segons ha informat la Conselleria de Família i Serveis Socials en un comunicatAquí teniu la notícia completa de l’agència EFE:

INSTITUT BALEAR DONA

 

7 comentaris a “El Govern cessa Manuela Messeguer

 1. Hola,

  sou molt ‘polits’, doncs el cessament va arribar després que se fes públic que no anava a treballar mai. Potser caldria mencionar-ho, per contextualitzar la notícia, no ?

  Jaume

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
   • Home… us podrien dir parcials si, per exemple, diguessiu que

    … l’absència reiterada d’un lloc de responsabilitat és encara més greu quan és protagonitzada per un càrrec públic que se suposa ha de donar exemple, més encara en l’actual situació de crisi econòmica, o que

    … potser l’absència ve donada per la manca d’interès que li genera la institució i, especialment, les qüestions referides a les dones. Fet que, d’altra banda, no deixa de ser coherent amb la ideologia d’un partit polític que entén les dones o bé a través del concepte ‘anabotellesc’ de la “mujer-mujer” o bé de la “mujer florero”, o que

    …. potser estem davant de l’enèssim cas en què els companys de partit li busquen un complement salarial a una militant que no ha aconseguit els resultats esperats i, d’aquesta manera, s’eternitza la sensació que la classe política és sobretot això una classe poc preocupada pels ciutadans que diu servir, o que…..

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +1 (de 1 vot)
    • Tot això que esmentes crec que és més propi d’un comentari que d’un article si volem ser una revista mínimament seriosa (per això serveixen els comentaris, supòs).
     De totes, si algú ens hagués enviat un article amb aquests continguts que tu cites (o amb els contraris) també l’hauríem publicat ja que Card.cat no la fem els quatre editors sinó que tothom qui ens envia un escrit (en aquest sentit és ben oberta)

     VN:F [1.9.22_1171]
     Puntuació: 0 (de 0 vots)
     • No us criticava. De cap de les maneres. Sóc conscient de l’esforç que féu. Ans al contrari, només puc que felicitar-vos

      VA:F [1.9.22_1171]
      Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada