Cloenda del cicle de conferències de la UOM

El proper dijous, dia 20 de juny, a les 20.30, a la biblioteca Salvador Galmés, tendrà lloc l’entrega de certificats a les persones assistents, així com una última conferència a càrrec de José Á. Torres Lana, professor del departament de Dret Privat de la UIB, que ens parlarà del que cal saber de les herències.

Aquest any, la regidoria de Serveis Socials ha organitzat, juntament amb la UOM (Universitat Oberta per a Majors), el cicle de conferències que ofereix la UIB per a la gent major. Concretament, s’han realitzat 4 conferències, entre els dies 16 de maig i 6 de juny, a les quals s’han tractat diferents temes: present i futur dels huracans mediterranis, ètica de la vida, crisi alimentària i seguretat en els aliments i jardins històrics de Mallorca. Els ponents han estat professors i professores de la UIB de diferents branques. A cada conferència hi han assistit unes 25-30 persones, les quals obtindran un certificat d’assistència, que es repartirà a la xerrada de dia 20 de juny. La xerrada està oberta a qualsevol persona interessada que hi vulgui assistir.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada