La Sub21 espanyola jugarà la final després de derrotar Noruega

El capvespre de dissabte es disputava el partit que enfrontava a Noruega-Espanya, on s’imposà l’equip espanyol per 3-0.
Tot començà amb els respectius himnes, després la pilota començava a rodar i a la primera meitat la possessió era dels vermells i els noruecs deixaven la seva sort a replegar-se bé darrera, al seu bon porter als balons aturats i a les segones jugades. Pero a les acaballes del primer temps a la teta dun córner després de “pillar” una pilota perduda per dins l’àrea Rodrigo (Benfica) feia el primer i com que no hi havia temps per més els jugadors enfilaven el túnel de vestidors.
AL segon periode als noruecs no els quedava una altra que anar a cercar el gol de l’empat amb balons llargs, segones jugades. etc. i els joves espanyols seguien amb la seva filosofia de tocar fins a desquiciar el rival fins que arribà la genialitat d’Isco (Màlaga) que posava el 2-0 i encara faltava el gol de Morata (R. Madrid) fins arribar a la final de dimarts.
PD: Schuster entrenara al Malaga; ara començaran els fitxages; Nadal prefereix descansar abans de jugar un altre gran slam.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada