Agraïment als gestors de la Cooperativa Aixa

Des d’aquí volem agrair la feina que durant tots aquests anys han fet la Cooperativa Aixa. Aquesta és una cooperativa que des de fa quinze anys gestiona les escoletes dels termes municipals d’Artà i Sant Llorenç des Cardassar. Està formada per tres professionals de l’àmbit educatiu: Antònia Morey, Maria Antònia Santandreu i Àngela Caldentey.

La vintena de treballadors de la cooperativa els hi volem donar les gràcies públicament pel tracte que rebem tan personal com professionalment; per la seva feina, dedicació, temps i esforç cap a nosaltres. Entre tots hem aconseguit crear un equip de treball sòlid gràcies al caràcter obert de les persones que estan al davant d’aquest projecte educatiu. Donam l’enhorabona a la cooperativa per haver aconseguit seguir gestionant les escoletes d’Artà i desitja’m la mateixa sort perquè ho aconsegueixi a Sant Llorenç.

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada