Què en trobau?

El morrut roig, aquesta espècie d’escarabat que ataca les palmeres, ja ha arribat a Sant Llorenç, per la qual cosa en el punt verd no accepten les fulles de palmera, encara que estiguin sanes; diuen que només les hi poden dur si estan trossejades dins sacs de plàstic.

Com que hi cap la possibilitat que alguna gent poc escrupolosa se n’afluixi d’omplir tants de sacs (quan varen podar la meva varen tomar devers cent fulles) o de cremar-les, podria ser que les deixassin abandonades ran d’un camí o dins el torrent, amb la qual cosa el perill de què la plaga s’estengui encara és més gran. Jo crec que seria millor que les portassin al punt verd i fossin ells els qui les destruïssin, que per això pagam.

I vosaltres, què en trobau?

2 comentaris a “Què en trobau?

  1. Crec que no sempre es te gaire clar qui és el client (que s’ha de sentir servit) i que és el proveïdor (que ha de servir). Passa en totes bandes però encara més en el cas de l’Administració i empreses subcontractades, com és el cas.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada