Agraïment de la família de Joana Maria Gayà Mayol

AGRAÏMENT

Amb motiu de la mort a S’Illot, el passat 29 de maig, de Joana Maria Gayà Mayol, la seva filla, Francisca Veny en nom de la família vol fer públic el seu agraïment a familiars i amics pel suport i comprensió en els darrers mesos de la malaltia de la seva mare. Al temps que agraeixen les nombroses mostres de condol rebudes per part de particulars i associacions. Agraïment que volen fer extensiu a la Coral de la Gent Gran Punta de n’Amer de Sa Coma per la Missa en sufragi de la seva mare celebrada el passat dissabte a S’Illot on amb les seves veus s’acomiadaren de Joana Maria que fou component de la coral.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada