La cançó de la setmana

El fet de tocar la bateria ja és difícil de per si (demanau-li, si no, a en Llorenç Ferrer), però encara ho és més si cantes alhora. Poques vegades es veu un percussionista posant la veu al grup, però aquest és el cas de Doyle Bramhall, el músic nord-americà que us present avui.

Si us agrada el rock-blues clàssic de tota la vida, aquest que se  sol sentir per no anar tan enfora al bar Blues Ville de Palma, aquest és el teu grup. Doyle Bramhall i els seus companys no intenten innovar, ni inventar-se res, ni posen efectes moderns… Senzillament segueixen l’estil dels grans mestres del rock-blues i l’excuten a la perfecció (això sí amb cançons totalment pròpies). I és que a vegades val més fer la vista enrere que voler anar  tan endavant.

Aquí us deix el tema Big, del disc It’s news (2007), tocat en directe en alguna mena d’emissora.

PD: Recordau que la setmana que ve, aprofitant que ja ha començat l’estiu, començarem la secció musical “especial d’estiu”. És a dir duets, col·laboracions, versions… per fer un poc més amens aquests dos mesos de calor. Després, per setembre, ja tornarem amb el format habitual.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada