Copa Confederacions

S’enfrontaven a les semifinals dos europeus i dos americans, per tant mos asseguràvem una final entre els 2 continents.

BRASIL-URUGUAI: 2-1
Començava el partit i pareixia que seria pels blaus fins i tot a la treta d’un córner es pitava penal a favor d’Uruguai, però es porter brasiler el parava i quasi al final de la primera part els locals es posavan per davant i així s’arribava al final dels primers 45 minuts.
A la segona meitat Uruguai feia l’empat en un partit xerec, però al final Paulinyo posava al marcador el 2-1 definitiu.

ITÀLIA-ESPANYA 0-0
A la primera meitat Itàlia sortia mes centrada i amb ganes de “vendetta”, però en el nostre onze juga un “sant” i s’arribava al descans amb s’inicial 0-0.
Al segon temps tot va estar més igualat i Espanya començava a fer-se dominadora del partit, però fora foradar la porteria de Buffon i així es concluïen els 90 minuts reglamentaris i se disputaria la pòrroga a causa de l’empat inicial.
Al temps suplementari Espanya feia valer la seva condició de campiona del món i pràcticament es jugavan els 30 minuts a camp contrari fora aconseguir el preciat gol per no haver d’anar a la loteria dels penals.
Sota una intensa calor i humitat se tiraven els penals més llargs (7-6). Al final ningú fallava, tothom marcava fins que un italià l’envià als núvols.

PD:Anceloti (entrenador) i Isco (procedent del Màlaga) es converteixen en fitxatges del R. Madrid.
PD 2: Va veure MOU aquest partit?
PD 3: Comença el Tour.

 La final de Maracanà BRASIL-ESPANYA

Ja tenim la final esperada per tots: un Brasil-Espanya a Maracanà.  La veritat és que promet molt veure en acció  Xavi, Iniesta, Ramos, Casillas, Neymar, Paulinyo, etc. No té preu, però futbol és futbol i no vol dir que es vegi un bon espectacle.
Els inconvenients són:
– Que és la final d’un torneig menor.
– Que aquí a Espanya a causa del canvi horari es juga a les 00. 00 h.
PD:El Poblera no ha pogut pujar a 2b.
PD 2: Un llorencí, Gaspar Mesquida, serà el preparador físic del Balears.
PD 3: Andrés Iniesta a part de molt bon futbolista és una gran persona ja que ha pagat 40.000 euros per salvar l’Albacete.

 

Deixa un comentari