Recull de glosats d’un poeta sense escola

L’OCB de Sant Llorenç ha preparat pel proper dijous, 4 de juliol, a les 20,30 hores, a la biblioteca Salvador Galmés de Sant Llorenç, la presentació del llibre de Gabriel Barceló “Recull de glosats d’un poeta sense escola (Antoni-Vicenç Santandreu de Son Garbeta)” que farà Felip Munar. Aquest llibre ha estat editat gràcies a la col·laboració de l’Associació Flor de Card, l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar i la Institució Pública Antoni M. Alcover de Manacor.Antoni-Vicenç Santandreu de Son Garbeta va ser coetani de mossèn Antoni Maria Alcover i ens ha deixat una producció extensa de glosats que foren recollits, majoritàriament, pel canonge de Santa Cirga que l’acompanyà en una visita a Barcelona, on l’amo Antoni va fer les delícies dels principatins.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada