Julio Balaguer exposa a benefici de l’associació Estel de Llevant

Avui matí ha tengut lloc la roda de premsa per presentar l’exposició, a la qual han assistit, el pintor, Julio Balaguer, el gerent de l’Associació, Guillem Febrer, la presidenta, Maria Nicolau i el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs.

La inauguració de l’exposició tendrà lloc el proper divendres dia 5 de juliol a les 20 hores a l’auditori de Sa Màniga. L’exposició, organitzada per l’Associació Estel de Llevant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Llorenç i l’Auditori de Sa Màniga, recollirà 14 obres realitzades durant l’any 2012 i 2013. El pintor, conegut per la seva pintura sòbria i intimista, oferirà una mostra de les seva obra més recent, una obra que transpira frescor, una obra enfora de qualsevol convencionalisme i fruit de la espontaneïtat de l’artista.

Julio Balaguer oferirà una part de la recaptació a l’Associació Estel de Llevant per a la continuació de la seva tasca d’atenció i suport a les persones que pateixen una malaltia mental. L’Associació agraeix de forma molt especial la sensibilitat i interès del pintor ja que gràcies a l’exposició també es donarà a conèixer i a valorar una mica més la tasca que desenvolupa l’associació, a més del suport econòmic.

Per una altra banda, dir que l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar posa una vegada a l’any a disposició d’una associació sense ànim de lucre i que el seu objecte sigui de tipus social les instal·lacions de l’auditori de sa Màniga per obtenir suport social i econòmic, ja que totes elles tenen dificultats econòmiques per subsistir amb les seves activitats, aquesta exposició és un exemple d’aquest conveni entre entitats.

Finalment es convida a totes les persones interessades a assistir a la inauguració i a gaudir de l’exposició el proper divendres a l’auditori de sa Màniga.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada