Què en trobau?

Fa poc ha arribat a les nostres mans el programa de Festes de Sa Coma (aquí teniu l’enllaç per si el voleu consultar) i podem dir que continua l’evolució dels darrers anys:  cada cop més semblant als altres programes festius del municipi (Sant Llorenç i Son Carrió). En poques paraules: jocs infantils, activitats esportives, revetla popular… I tu ho  veus bé? O consideres que la Costa té una altra idiosincràsia i s’haurien d’adaptar les Festes al seu tarannà?

Entra i opina a través dels comentaris, tant si són a favor com en contra.

Un comentari a “Què en trobau?

  1. Tal vegada seria interessant demanar-nos el “per a què” de les festes, i després plantejar-se de quina manera els vesins poden opinar i decidir. Es clar que la primera passa seria conèixer les despeses “total i reals” (no les pressupostades) de cada una de les festes del municipi, no?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada