Mulla’t per l’esclerosi múltiple

El proper diumenge, dia 14 de juliol, se celebrarà el MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE. Com cada any, el nostre ajuntament col·labora amb la diada cedint la piscina municipal i organitzant el “Mulla’t” al municipi.

Tothom que vulgui participar-hi ho podrà fer a la piscina municipal de Sant Llorenç de les 10 a les 13.30 hores. A més de banyar-vos de manera simbòlica per l’esclerosi múltiple, podreu adquirir productes de la campanya, com ara camisetes, gorres, tovalloles, bosses de platja, etc.
Des de la delegació de Benestar Social vos convidam a venir-hi i vos demanam que faceu la màxima difusió de la campanya.
Vos hi esperam a tots!.

Mulla’t 2013

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada