Albergínies farcides de marisc

Per fer albergínies farcides de marisc, per a dues persones, s’agafen dues albergínies,  se bullen, i quan són fredes, es xapen en dues meitats, es buiden i es guarda la popa. S’agafen sis o vuit gambes grossetes i es pelen ses gambes, també tendreu uns vint muscles ja bullits, (ni ha que les hi posen de conserva) i dues llaunes de succedani d’anguila; tot mesclat es trosseja ben petit. A part es fa una altra picada d’all i julivert amb  una fulla de menta. Es posa dins un bol es trempa al gust de sal i pebre negre, s’hi afegeix un ou i es mescla ben mesclat. Es fa o es compra una beixamel. S’omplen les albergínies amb la pasta preparada, es cobreixen de beixamel i  s’adornen amb formatge rallat per damunt la beixamel. Es deixa en el forn fins que un ho veu dauradet. Vos promet que això es menja de senyor. No du molta feina i arrodoneix, proveu-ho veureu!.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada