Cartellera a Sa Màniga del 13 de juliol de 2013

Inauguració
EXPOSICIÓ JULIO BALAGUER
Visita del 5 de juliol al 13 de setembre

Dissabte, 13 de juliol, a les 21.30

CAP PELA 12 €
GRAN CONCERT
www.cappela.es

Cap pela amb una selecció més pensada a la mida de les seves pròpies característiques d’interpretació i de tessitura vocal dels seus components i no tant pensant en l’efecte d’acceptació immediata del públic. Així s’han enfrontat de forma magistral a temes com “Bohemian Rapsody” de Queen, “No, woman no cry” de Bob Marley, “My baby just cares for me” de Nina Simone, “Close to me” de The Cure o “Englishman in New York” de Sting, només per citar alguns exemples. Beatles, Ottis Redding, U2, James Brown, Extrem, Terence Trent d’Arby, Santiago Auserón, Joan Manuel Serrat i més recentment Henry Mancini, The Blues Brothers o Eurythmics han passat per les veus i arranjaments de Cap Pela.

El setè i nou disc de Cap Pela és un selecte repertori de cançons que han estat protagonistes en la banda sonora de diverses pel·lícules, com és el tema que dóna títol al disc. Quinze exquisides maneres diferents de gaudir de cançons com Sweet Dreams, Eleanor Rigby, Pink Panther, Singingin the rain, Vos sud ton chemin (Les choristes) o una esplèndida versió vocal de Volver.

MOON RIVER suposa la constatació de que ens trobamdavant d’un grup madur i consolidat, preparat per fer una passa més enllà i assolir noves fites. Un petit tresor que s’ha anat fent a si mateix fora dels focus de l’escena musical més internacional, i quan deixi de ser invisible no deixarà indiferent a ningú.

INFORMACIÓ I TAQUILLA: 971587373

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada