Campus de teatre en anglès a Sa Màniga

Durant tot el mes de juliol té lloc a Cala Millor l’escola d’estiu de teatre en anglès per a nins i nines de 6 a 12 anys

Aquests dies de juliol té lloc a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor el Campus de teatre en anglès, que imparteix el prestigiós director d’escena Àlex Tejedor (format a Michigan, a Barcelona i a Londres). L’empresa La Fornal d’espectacles és l’encarregada de gestionar el projecte, en el qual enguany participen nins i nines entre 6 i 12 anys. Cada dia (de dilluns a divendres, de 10 a 13 h), les activitats del campus són diferents: dinàmica de grup, improvisació, jocs comuns (amb la pilota o sense), jocs de concentració, jocs de cohesió, psicomotricitat, jocs de creativitat, de llenguatge, de mímica, d’imaginació, jocs de confiança, expressió corporal, moviment, memorització de text, interpretació, i tants d’altres. La durada del campus és de quatre setmanes, i la llengua de comunicació és en tot moment l’anglès. Per tant, una excel·lent iniciativa perquè els petits i jovesmillorin l’anglès, s’ho passin bé durant les vacances d’estiu, facin amics nous, desenvolupin les seves habilitats comunicatives i incrementin la seguretat en si mateixos.

 

Recordau que per al mes d’agost també hi podeu apuntar els vostres fills. La matrícula són 150 €. Per a més informació, telefonau al 971 587373, visitau la web www.samaniga.es o enviau un correu a anadal@samaniga.es.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada