II Stage internacional de dansa

Per segon any consecutiu, i vista la bona acceptació que va tenir l’any passat, l’associació D-DANSA ha organitzat el II STAGE Internacional DansaMallorca. L’Stage DANSAMALLORCA, neix l’any 2012 amb la inquietud d’impulsar un projecte artístic sobre la dansa a Mallorca, tenint de referència l’stage de dansa de Sant Cugat, promogut per Anna Sánchez, directora de l’escola Vàrium de Barcelona.

En aquest sentit, l’stage pretén ser un punt de trobada on ballarins i ballarines professionals i aficionats puguin gaudir d’una setmana intensiva de diferents modalitats de dansa: dansa contemporània, africà i hip hop, són les disciplines que s’impartiran del 15 al 19 de juliol a l’auditòrium sa Màniga.
El professorat que impartirà les classes a l’stage és professorat de reconegut prestigi internacional: Anna Sánchez, contemporani I; Andreas Lauck, contemporani II; Victor Ugabwa, africà; i Nil Fruitós, hip hop.
A més, apart de les classes de dansa, s’han organitzat diferents activitats paral·leles a l’stage com són: sessions de ioga a l’exterior de sa Màniga a les 9.00 abans de començar les classes; shiatsu … També, el darrer dia de l’stage, el divendres dia 19 de juliol, tendrà lloc una mostra de tallers de dansa, on els ballarins/es podran mostrar tot el que han après durant la setmana. La mostra serà a les 20.30 h a l’exterior de l’auditòrium sa Màniga.
L’organització ha creat un a pàgina web www.dansamallorca.org on hi ha tota la informació referent als horaris, preus, professorat, vídeos i altres temes d’interès pels ballarins i ballarines. S’ha d’assenyalar també que aquest projecte compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada