Contenidors de residus a foravila

Durant el mesos de maig i juny, des del departament de Medi Ambient s’han dut a terme una sèrie d’actuacions referent a l’eliminació d’àrees d’aportació de residus de foravila i apropar-los al nucli urbà.

En concret s’han retirat tres punts de recollida: davant Son Barbot, en el Camí de ses Voltes (Sant Llorenç) i al costat de la Fàbrica “Hermanos Mascaró” de Son Carrió.

En els tres casos, la seva retirada ha estat motivada pel mal ús que se n’estava fent, havent-se convertit en punts d’abandonament de residus, amb un incompliment constant de l’ordenança reguladora de residus urbans. L’alternativa a aquestes àrees d’aportació, és que les persones que viuen a foravila portin els seus residus, o bé en els contenidors del nucli urbà o bé en el Parc Verd Municipal.

En relació a la taxa fiscal de residus, s’ha de recordar que les cases ubicades en sòl rústic només paguen el tractament de residus, i per tant no paguen per la seva recollida, el que representa una reducció aproximada del 50% de la taxa.

En definitiva, l’objectiu de l’Ajuntament és intentar tenir el municipi amb les condicions de neteja, salubritat i estètica més adequades possibles, i creiem que la retirada d’aquests punts conflictius de foravila podrà ser una manera per millorar el municipi.

Deixa un comentari