La plataforma contra la línia d’alta tensió es presenta

La Plataforma en Defensa del Llevant i No a la Nova Línia d’Alta tensió convoca els mitjans de comunicació per la roda de premsa que tindrà lloc el proper dilluns 15 de Juliol a les 12:00 al Molí d’en Polit (c/ Modest Codina, s/nº, 07500 Manacor).La plataforma va ser creada per un grup d’afectats per la línia d’alta tensió que l’empresa Red Eléctrica Española pretén construir entre Manacor, Sant Llorenç, Son Servera i Artà. Es tracta d’una estesa elèctrica composta per torres metàl·liques que, segons indica el projecte, arribaran als 60 metres d’alçada. El projecte travessarà i impactarà visualment àrees forestals i agrícoles com són El Pou Nou, Establits de Son Sureda Ric, Sa Sínia, Sa Murtera, Rafal de Bellver, Can Caramany, el camí “de l’infern”, la serra de Calicant de Sant Llorenç i les muntanyes d’Artà, a més de boscos i alzinars protegits.

El proper dilluns es durà a terme la presentació de la plataforma, així com l’explicació de les nostres accions per poder aturar la construcció de la Nova Línia d’Alta tensió, i contestar a les preguntes que pogueu tenir.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada