La platja de sa Coma i Cala Millor obté la bandera blava

LA PLATJA DE SA COMA I CALA MILLOR OBTÉ UN ANY MÉS LA BANDERA BLAVA
Un any més, les platges de sa Coma i Cala Millor han estat guardonades amb la bandera blava. Les banderes blaves són promogudes internacionalment per la Fundació per a l’Educació Ambiental i, des de l’Estat espanyol, per l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor, amb el suport del Programa de Nacions Unides per al Medi Ambient i l’Organització Mundial del Turisme. Aquests guardons reconeixen i estimulen l’esforç de les comunitats locals per tal de què les seves platges compleixin determinats criteris de legalitat, accessibilitat, sanitat, neteja, seguretat, informació i gestió mediambiental. Els pilars bàsics per aconseguir la bandera blava són la qualitat de les aigües de bany, les tasques d’informació i educació ambiental, la gestió mediambiental i la seguretat i els serveis. La hissada de bandera blava de la platja de sa Coma va tenir lloc el dijous 11 de juliol a les 13h. A càrrec del batle, Mateu Puigrós que va estar acompanyat per nombrosos regidors, i representats del sector empresarial i hoteler.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada