Cuina: Suc de rap amb gambes

Ingredients: quatre tallades rodones de rap, dotze gambes, un quart de quilo de patates, un litre de brou de peix, una ceba, dues tomàtigues d’ensalada mitjanes i un poc de oli.

Per la picada: tres alls, dotze ametlles, sis avellanes, dotze pinyons, tres o quatre fils de safrà, sal , i també julivert per adornar.

Procés: Es pica ben picada la ceba i les tomàtigues, es pelen i es tallen en rodones les patates. Es fregeix un poc el rap i les gambes, es retira i es guarda. Amb el mateix oli s’hi passen els alls i es guarden per la picada. Sense canviar l’oli es fregeix la ceba fins que se comença a daurar, llavors s’hi afegeix la tomàtiga i es deixa coure uns cinc minuts. Dins un altre pella, es fregeixen les patates, quan estiguin s’incorporen en el sofrit i s’hi afegeix el brou de peix. Es deixa coure a foc suau uns deu minuts, mentre es prepara la picada amb els alls, ametlles, avellanes, pinyons els tres o quatre filets de safrà i un poc de sal. Es col·loca el rap i les gambes damunt les patates i s’hi afegeix la picada; es sacsa l’olla per que tot es mescli i es deixa cinc minuts més en el foc, s’hi escampa el julivert picat por damunt a manera de decoració…i a gaudir d’un bon plat s’ha dit!. Bon profit!.

(Imatge del Google)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada