Imatges… diumenge, dilluns i dimarts, Festes de Sa Coma 2013

Festes de sa Coma 2013 …pujada castell, paella, festa esportiva, futbet, fitness, etc.

Les festes de sa Coma continuen ben animades, card.cat us ofereix imatges de la final de futbet, paella i jocs d’aigua de l’Associació de Veïns, pujada guiada al castell, festa esportiva, fitness i més.

La paella va estar bastant animada, enguany bon temps acompanya i els nins i nines pogueren gaudir dels jocs d’aigua, no com l’any passat que un fort ruixat espenyà la festa.

En quant al concert de la Coral Gent Gran Punta de n’Amer, l’església de Santa Maria de sa Coma restà petita per el nombrós públic assistent. Destacar la gran evolució que ha fet la Coral Gent Gran Punta de n’Amer aquest darrer any. Estrenaren la cançó, “La Lluna” escrita i musicada per la pianista de la coral, Margarita Roig, que obtingué el reconeixent del nombrós públic assistent.

El Fitness Club Cala Bona, dirigit per, Paco Rus, va organitzar una classe solidaria a benefici de l’associació de nins malalts de càncer “Angeles sin Alas”, molts de joves col•laboraren per aquesta bona causa.

Dimarts, molta de calor i animat torneig de futbet. Guanyaren els manacorins.

Dimecres els sons dels Xeremiers des Puig de Sa Font animaren la sortida de la pujada nocturna al castell guiada per, Gaspar Valero. Felicitar als nombrosos llorencins que s’uniren a la pujada. El concert , d´Alejandra Burgos, els estrangers eren majoria. En quant a l’observació astronòmica a càrrec del club, Astronòmic Newton, varen comptar amb una nit molt bona per a l’observació de la lluna, molts de nins i nines miraren pels telescopis per primera vegada.

Fotos: Bartomeu Riera, M. Ordinas.
Fotos paella i futbet: Família Llodrà Sansó.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada