Cop d’estat a card.cat

Com a vicepresident de card.cat és el meu deure informar als nostres estimats lectors que card.cat es troba baix estat s’alerta. El nostre estimat president ha estat segrestat per un grup terrorista el qual controla actualment la linia editorial d’aquesta publicació. Com a president en funcions a l’exili, el meu deure és oganitzar la resistència i fer les gestions necessàries per tal de que el nostre president torni a estar entre nosaltres.

A continiació pas a reproduir el comunicat d’aquest grup terrorista:

El Grup de Liberació llorencí-libel•lulià, antigament conegut com a Comité Conspirador,  informa que davant la deriva passiva presidencial d’aquest panfleto digital ha decidit adoptar mesures dràstiques. Aquest grup, sempre a la sombra, va crear aquest panfleto com a fórmula de pressió mediàtica-político-cultural coŀlocant-hi com a President-‘hombre de paja’ a Pau Quina. Però davant les últimes mesures presidencialistes (la mes radical, anunciada pel proper tres d’agost) , aquest grup no pot quedar impassible i en les properes hores es possarà en acció. Aquesta revista actuarà coma Diari Oficial d’aquest nou règim de llibertat opresiva, i de les seves mesures en terreny real.

A continuació detallarem les demandes més inmediates per a les quals fou creada card.cat, i que actualment es veuen paralitzades pel president Quina (hombre de paja) que, ‘cual docil corderito’ s’ha sotmès al poder femení:

– reclamacions territorials: anexió de cala petita al terme municipal de Sant Llorenç

– reclamacions toponímiques: Sant Llorenç des Cardassar passa a anomenar-se Sant Llorenç de card.cat

– relamacions culturals: la llengua oficial de card.cat sera sa llego bálèáh. El català queda suprimit

– reclamacions lingüístico-agrícoles: amb la mateixa línea argumental que el punt anterior, les ametlles que aquesta temporada es cullin a Sant Llorenç, passaran a anomenar-se carabasses. Ses carabasses queden suprimides al terme municpal (exceptuant cortons sense cobertura wifi)

– reclamacions religioses: sa homeopatia queda instituïda com a religió oficial. L’autoritat religiosa suprema recaurà en el pare Bernat Romaguera.

– purgues ideològiques: queda prohibit l’accés a card.cat a Pau Quina, i als seus meus afèrrims coŀlaboradors com sôn Serafí Lliteres i Tomàs Martinez. Guillem Pont i en Josep Cortès i demés coŀalaboradors antics queden sotmesos a escriptura vigilada.

– aquest grup assumeix la direcció i gestió d’aquest panfleto per tal de conduir-nos a tots a una nova època de prosperitat i alegria.

Grup de Liberaciô llorencí-libeŀlulià, antigament conegut com a Comité Conspiraor, ‘Me encanta que los planes salgan bien’

3 pensaments a “Cop d’estat a card.cat

  1. Ja he tornat sa i estalvi,tranquils!!! Sa revista ja tornar a funcionar amb normalitat je je
    Això me passa per escriure alabances del PP. Se veu q n’hi ha q no s,ho van agafar bé!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.