Èxit de la banda de música i Tomeu Penya a la revetlla de festes de Sa Coma

Revetlla Festes de sa Coma 2013

Divendres dia 19 de juliol va tenir lloc l’esperada Revetlla de Festes de Sa Coma, amb les actuacions de la Banda de Música de Sant Llorenç de Tomeu Penya, acompanyat per Gèminis.

He de dir que era la primera vegada que veia l’actuació de la banda a una berbena. Em va sorprendre l’actuació i gran professionalitat de tots els músics, sens dubte el seu director, en Damià Muñoz ha fet un gran treball adaptant les cançons a la banda. Tres generacions de músics llorencins junts a l’escenari des d’en, Gabriel Riera amb més de 50 anys a la banda, a les darreres jovenetes que s’incorporaren el passat any.

Els aplaudiments del nombrós públic assistent eren constants a totes i cada una de les cançons que anava tocant la banda. El presentador i cantant, Jaume Gordiola acompanyat de la cantant, Esperança Sureda, varen animar en tot moment i es va veure una empatia dels cantants amb els músics i director que propiciaren una extraordinària actuació que va durar dues hores.

Arribat el moment de l’actuació d’en Tomeu Penya s’acaba el ball, la gent seguia el recitat del gran Tomeu Penya cantant totes les cançons. Sens dubte és la millor revetlla des que es celebren les festes de Sa Coma i la que comptà amb més públic. La nova ubicació de festes ha fet que tots els actes siguin multitudinaris.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada