La cançó de la setmana

Una versió genial de Beck de la cançó  Everybody’s gotta learn sometime, del grup The Korgis, per a una pel·lícula igualment genial, Olvídate de mí, de Michel Gondry.

Ja us vaig presentar fa temps el polifacètic cantant nord-americà Beck Hansen, capaç de tocar des de rock alternatiu a folk, electrònica o hip-hop. També, com podreu veure a contiunació, és capaç de revisitar el popular tema  Everybody’s gotta learn sometime i convertir-lo en una emocionant balada plena de sentiment. A més, la cançó va servir per acompanyar les imatges d’un dels millors films contemparanis que recordo, Olvídate de mí, una història romàntica (de veres, no com aquestes endolcides que sovint ens presenta Hollywood), passada pel sedaç visual de l’imaginatiu Michel Gondry. Dues obres d’art, idò, que es fusionen…

Au idò vos deix imatges del film amb la cançó de Beck de fons (ja me direu si vos ha agradat):

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada